Sinds haar oprichting in 2010 met een duidelijke visie om een leider van de vee-industrie, heeft Nutressa, zich snel ontwikkeld tot een van's werelds meest vooraanstaande onderneming op het gebied van dier- en bioengineering door middel van innovatieve ideeën en technologieën.

Wij hebben het voortouw genomen in de internationale markt door de ontwikkeling van's werelds belangrijkste toevoegingsmiddelen via onze high-end gisting technologieën en onze joint-ventures met Indiase bedrijf. Een breed scala van onze producten van het merk zijn niet alleen in België, maar ook over de hele wereld worden verkocht.

Onze onderzoeksinfrastructuur ontwikkelt voortdurend nieuwe milieuvriendelijke materialen en producten en streeft naar de opbouw van een actief mondiaal netwerk met de meest geactualiseerde bio-wetenschappelijke technologieën in fermentatie, microben, biochemie, milieu Engineering, genetische manipulatie, en meer.

We hebben genomen een leidende rol in de vaststelling van nieuwe normen van de voedselketen van de waarde voor de algehele verbetering van de levenskwaliteit van alle mensen met drie kernwaarden: denk dat nieuwe uitdaging houden en waarde van het aandeel. Zullen we onze beste inspanningen en bijdragen aan de vee-industrie door middel van onze producten van topkwaliteit en state-of-the-art technologieën.


VERTROUWEN

Confidence

Met een missie om nieuwe normen van de dierlijke industrie vast te stellen, is Nutressa gestaag gegroeid in de afgelopen 07 jaar. Naast onze expertise op het gebied van toevoegingsmiddelen, breiden wij ons voortdurend uit naar gebieden als diervoeder, landbouw, onderzoeksinstellingen en levensmiddelenbedrijven.

Als gevolg hiervan is de huidige Nutressa groep is uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderneming die 20 filialen, het genereren van een totaal van 1.5 miljard dollar in de verkoop jaarlijks. We zijn vastbesloten om onze kwaliteit waarden te delen met zowel de boeren en onze consumenten, en zijn trots op het verstrekken van onze uiterste vertrouwen oplossingen.

We gaan door middel van tal van stappen om een enkele oplossing te lanceren. In laboratoria en analytische centra in België testen we onze producten in biologische, voedings-en veterinaire aspecten. De praktische werkzaamheid wordt vervolgens geverifieerd in experimentele boerderijen, zoals vleeskuikens van 100 miljoen hectare en varkens kwekerijen van 30.000 zeugen, met verwerkbaarheid test in 10 verschillende voederfabrieken. De producten van Nutressa moeten in dit grondige proces worden getest in elk type infrastructuur dat wij en al onze dochterondernemingen bezitten--zo kunnen we sterke en betrouwbare oplossingen voor onze klanten beloven.