Ervaar de essentie van de natuur in elke druppel, met de meest krachtige helende verbindingen van de plant geëxtraheerd en geïnfundeerd in een olie fles. Nutressa knoflook etherische olie helpt darm om bacteriën te bevorderen, behandeling van acne en helpt bij de bestrijding van huidinfecties, waardoor u een onberispelijke huid met regelmatig gebruik. Het voorkomt haaruitval en helpt bij het behandelen van roos.

Garlic Oil

Oregano, of Origanum vulgare, is een kleine, borstelige plant die behoort tot de mint familie. Het is een bekend culinair kruid in Italiaanse gerechten. Oregano olie bevat hoge niveaus van belangrijke verbindingen in de bladeren en kleinere stengels. Olie fabrikanten drogen de bladeren en stengels, dan stoom-distill de plant materie om zo veel mogelijk verbindingen te extraheren. Oregano olie bevat:

  • carvacrol, de belangrijkste actieve stof in oregano olie en een soort antioxidant genaamd een fenol
  • thymol, dat kan helpen beschermen tegen toxines en het bestrijden van schimmelinfecties
Terwijl oregano olie een aanzienlijke hoeveelheid bevat, komt de verbinding thymol het meest voor in tijm.

Oregano Oil

Peppermint etherische olie kan helpen bij de normale spijsvertering en is van oudsher gebruikt om de spanning te verlichten en een gezonde ademhalingsfunctie te bevorderen. Het frisse, Minty aroma bestrijdt mentale en fysieke vermoeidheid.

Peppermint Oil

Van oudsher werd tijm beschouwd voor zijn reinigende eigenschappen en gebruikt om de natuurlijke afweer van het lichaam te ondersteunen.

Thyme Oil